Az Országos Honismereti Tanulmányi Verseny célja: az általános magyar műveltség, a hazaszeretet és a nemzeti összetartozás gondolatának fejlesztése, Hazánk természetének, történelmének és nemzeti értékeinknek megismertetése, illetve az ismeretek elmélyítése az iskolai tananyag kiegészítéseként, életkori sajátosságok figyelembevételével, érdekes és izgalmas felfedező feladatokon keresztül játékos megközelítésben.

A verseny 4 fordulóból állt, a tanulóknak fordulónként 15 feladatot kellett megoldania. A feladatok megoldása interneten, a verseny honlapján történt. Az iskolánkból 4 tanuló nevezett be a 2065 fős vetélkedéssorozatba.

Hatalmas öröm és siker mindannyiunk számára, hogy Mester Zoé Kata 5. osztályos és Garai Boglárka 6. osztályos tanuló országos 1. helyezett lett!!! Tomory Amina Hanna és Felházi Emma Flóra (szintén a 6.-ból) pedig az országos 7. és 12. helyet érték el.

Patronáló tanáruk Nagy Szabolcs tanár úr.

Valamennyiüknek szívből gratulálunk és további eredményes szereplést kívánunk!

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>