A K&H Bank idén is meghirdette a „Vigyázz, Kész, Pénz!” elnevezésű pénzügyi vetélkedőt. A tanulók hasznos információkhoz juthatnak játékos formában a pénzügyi fogalmakkal, ismeretekkel kapcsolatban.

A K&H Csoport több módon is aktívan tesz a pénzügyi ismeretek széleskörű terjesztéséért. Különösen fontosnak tekinti, hogy a felnövekvő generáció tagjai mielőbb elsajátítsák az alapvető pénzügyi ismereteket annak érdekében, hogy felnőttként jobban eligazodjanak a pénz világában, tudatos döntéseket hozzanak, és ezáltal is teljesebb életet élhessenek.

Iskolánkból két ötfős csapat nevezett a vetélkedőre. Az egyik a MONOPOLI csapat, az 5-6. osztályból. Tagjai: Matolcsi Zsolt, Sajgó Viktor, Budai Gábor, Bénó Attila és Király Levente. A másik a SZÁMSZOBRÁSZOK, a 7-8. osztályból. Csapattagok: Pápai János, Takács Róbert, Czók Szintia, Pápai Viktória és Tóth Henrietta.

A korosztályonként 66 induló csapat között iskolánk mindkét csapata sikeresen teljesítette az első, online forduló feladatait, és továbbjutott a második fordulóba. A Monopoli mindössze 2 pontot veszített, a Számszobrászok pedig 4 pontot a maximumból.

Eredményükhöz gratulálunk!

Felkészítő tanáruk Tóth Józsefné