Toborzó emlékfutás 2022

Az eseményen hivatásos, szerződéses katonák váltófutást teljesítenek összesen 219 települést érintve. A programsorozattal az egészséges életmód és a katonai hivatás népszerűsítése mellett szeretnénk méltó módon emlékezni a sorsdöntő történelmi eseményekre, a katonahősök önfeláldozó tetteire.A futás útvonala Vámosújfalut is érinti. A futócsapat 2022. május 17-én, 14:25 perckor érkezik az önkormányzat épületéhez. Mindenkit szeretettel várunk aki kedvet érez egy közös futáshoz a katonákkal.

MatekÁSZ verseny

Iskolánk két tanulója is képviseltette magát a Bendegúz Gyermek- és Ifjúsági Akadémia II. matekÁSZ online tanulmányi versenyén. Az első fordulót sikeresen teljesítve bejutottak a megyei döntőbe.

Mester Zoé Kata 5. osztályos tanuló megyei 6. helyezett lett.Mester Napsugár Hanna 8. osztályos tanuló megyei 1. helyezett lett.

Mindketten oklevelet, egy szép könyvet és tárgyjutalmakat kaptak.

Felkészítő tanáruk Tóth Józsefné.Gratulálunk a szép eredményükhöz!

Pénzügyi vetélkedő

K&H Vigyázz! Kész! Pénz!

A legújabb pénzügyi sikerek: a Vámosújfalui Általános Iskola 5. osztályosainak Pénszörfösök nevű csapata ismét sikeresen szerepelt.

A K&H Vigyázz! Kész! Pénz! elnevezésű online pénzügyi vetélkedő 2. fordulójából továbbjutottak a KÖZÉPDÖNTŐBE. A verseny keretében három megye: Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye diákjaival versenyeztek a középdöntőbe jutásért, ahová régiónként csak a legjobb 5 csapat kapott meghívást. A mi régiónkban a középdöntő versenyében ellenfeleink lesznek: Balassagyarmat, Eger és Hernádnémeti két csapata.

A csapatunk tagjai: Felházi Dániel, Dobronyi András, Kiss Ádám, Pauleczki János és Veréb Bence.

Felkészítő tanáruk Tóth Józsefné.

Eredményükhöz gratulálunk!

Társastánc minősítő verseny

Újabb Vámosújfalui sikerek!

Sátoraljaújhelyen március 4-én rendezték meg a Társastánc Minősítő Versenyt, amelyen iskolánkból 7 tanuló vett részt. Kezdő kategóriában, felsős korosztályban, Standard és latin táncokban négy BRONZ minősítés született: Horváth Natália Natasa, Mester Zoé Kata és Páhi Szabina Blanka 5. osztályos tanulók és Tomory Amina 6. osztályos tanuló személyében. Ugyanebben a kategóriában EZÜST minősítést kapott Garai Boglárka 6.osztályos tanuló.Mester Napsugár Hanna 8. osztályos diákunk EZÜST, Varga Márta Sára 8.o. BRONZ minősítést szerzett Haladó kategóriában, Standard táncokban, valamint szintén Haladó kategóriában, Latin táncokban mindketten BRONZ minősítést értek el.

Felkészítő tanáruk Stofanné Barna Boglárka.

Gratulálunk a szép eredményhez!

Horgászvetélkedő

A Víz világnapja alkalmából 27. éve kerül megrendezésre iskolánkban az Ifjúsági Horgászvetélkedő.

Az idén 45-en vettek részt a célba dobásból (etetésből), kutatómunkából, halfogásból és egy halfelismerési-horgászismereti tesztből álló versenyen.

A több héten át zajló vetélkedéssorozat nagy sikernek örvend, így a nevezők száma egyre népesebb. A támogatóinknak köszönhetően minden nagy ho-hó növendék ajándékban részesült! A 2022-es bajnokunk Mester Hanna Napsugár 8.o., a 2. helyezett Dobronyi András 5.o., a 3. Juhász Csaba 8.o. lett.

Gratulálunk mind a közel félszáz versenyzőnek, s reméljük, hogy a természetünk-környezetünk védelmében is jeleskedni fognak a jövőben valamennyien!!!

Szervező tanár: Nagy Szabolcs